Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Lucky Kwan Yin Quan Lotus amulett svart Onyx önskan sten hängande halsband 0KDijNHUZ8

  • 2018 antal i lager

SEK218

Qty:

Ädelsten totem storlek: om 2 inchesMade från äkta och naturliga Gemstonelevereras med justerbar sladd: kortaste 15 inches, längsta 24 inchesComes med organza Pouch

Denna Lucky Gemstone Halsband är exklusivt gjord av vårt företag. Vi skapade dessa ädel stenar med unika och en av kind Magic symboler, som kommer att följa dig varje steg på vägen. Ädelsten kommer med silver färg Grave ring och gör det mycket speciell smycke. Varje Lucky halsband är också tillverkad av äkta och naturlig individuell ädelsten kristall och ger lycka, förmögenhet och skydd befogenheter till sin omedelbara ägare.

Detta halsband har gravyr av mycket speciella Kwan Yin Quan symbol inuti Lotus blomma och gör det mycket unikt och en av de slag. Den är tillverkad av äkta och naturlig indisk svart Onyx ädelsten kristall och kan ha vita och bruna naturliga fläckar. Denna ädelsten ger andliga skydd befogenheter och gör det andliga skydd Talisman totem.

Innebörden och legenden om Kwan Yin Quan:

Kwan Yin Quan är känd som gudinnan av välsignelser & healing. Hon är den mest älskade och vördade av de kinesiska gudomligheter. Kwan Yin Quan är den gudomliga modern vi alla längtar efter: barmhärtig, öm, medkännande, kärleksfull, skyddande, omtänksam, healing, och wise. Många tror att hon är den kvinnliga representationen av Avalokitesvara, som är den tibetanska och nepalesiska guden av välsignelser. I Asien, statyer av Kwan Yin Quan finns framför, eller på grund av, många buddhistiska tempel. Pre-revolutionär Kina, denna semi gudomliga varelse hedrades i praktiskt taget varje hem; Hon var den mäktigaste i hela det kinesiska Pantheon. Enligt traditionen Kwan Yin Quan hade varit en vanlig person som hade följt stigen av visdom och service tills efter många inkarnationer hon nådde det högsta målet, Nirvana. Full av beslutsamhet utropade hon: "om i tid för att komma är jag att få makt att gynna alla varelser, kan jag nu begåvas med tusen händer, tusen ögon." Genast hennes önskan beviljades, och sedan det ögonblicket Kwan Yin Quan har dykt upp i så många olika former, och i så många länder, verkar det som om hon har tusen ögon och tusen händer för att hjälpa de behövande. Som Kuan Yin Sutra stater, när man vänder sig till Kwan Yin Quan, till jaget inom vilken bilder det gudomliga jaget, en rasande eld blir en Placid pool; kedjor som binder ens händer och fötter lossas; djuren flyr och ormar förlorar sitt gift. Också i tider av stor fara "mirakel" uppstår. För när själv natur väcks och välsignelser aktiva, vi är Kwan Yin Quan-inkarnationen av barmhärtighet och kärlek. Statyerna hjälper påminna oss om detta. De talar till vårt andliga jag.

Lycka till och andliga befogenheter svart ONYX ädelsten:

Med sina krafter effektiva i alla chakran, är Onyx en mycket andlig sten. Dess primära funktion för spiritualister är som en grund sten som stärker anslutningen av personen med jorden för att ge vägledning. Det används för att avsluta olyckliga eller besvär ande situationer. Onyx är i samklang med jordens energier och balanserar Yin och Yang. Det är jord stenen, värdefull i svåra eller förvirrande tider i våra liv. Extremt hjälpsam för människor som är i färd med att "släppa taget" eller släppa tidigare bilagor till "människor, platser och saker. Absorberar och flackar emotionell intensitet. Hjälper till att släta ut "berg-och dalbana ride" av känslor. Svart Onyx är en enorm styrka provider, särskilt under tider av extrem stress. Onyx används för att avleda eller absorbera negativitet av andra, och på så sätt är en bra sten för protesen från negativa krafter och influenser. Onyx på en gång var mer värdefull än guld, silver, eller safir eftersom folk använde den för självförsvar. Onyx slipar dina sinnen. Dessutom stärker det själv förtroende och ansvar. Utmärkt sten för att initiera processen för centrering och anpassning av den totala person med en högre effekt. Det hjälper oss att absorbera vilken energi vi behöver från universum.