Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Keltisk sköld Knut skydd magiska krafter amulett Kvarts grön Lucky Donut 18 tum halsband TZgeODEpY5

  • 1849 antal i lager

SEK209

Qty:

CoolAmulets® Collection. Unik Celtic Shield Knot Amulet Lucky donut Coin formad hänge halsband.  Donut storlek: 30mm.  Unika Celtic Knot bail är tillverkad av silver-Tone base metal. Redo att bära med vackra Link Style rost fritt stål 18 tums kedja halsband. Comes med gift Style förpackningar.

Helt unik och en av de slag Celtic Shield Knot Amulet. Celtic bail är tillverkad av silver-Tone base metal. Lucky donut är tillverkad av äkta och naturlig grön kvarts ädelsten och gör är helt speciell och en av de slag. Detta Amulet representerar andliga skydd, Magic och Good Luck befogenheter och gör det individuella Good Luck charm Amulet.

Håll dig unik, speciell och attraktiv med din egen individuella Celtic Shield Knot och Lucky donut Amulet.

Celtic Shield Amulet mening:

Celtic Shield Knot kommer från mycket forntida civilisationer. Universellt används för att avvärja onda andar och skydd mot faror. Symbolen är alltid fyrfaldigt baserad, men inom en större enhet. Åberopas som en församling för att hålla negativ energi borta. Hörn av knuten är avsedda att representera de fyra elementen i jorden, luft, eld och vatten.

Pengar och lycka till Powers of Green Quartz ädelsten: grön kvarts har använts som en lycklig Talisman och är en populär sten för spelare. Grön kvarts är som lycka Shamrock av mineral riket. Det bidrar till att bringa lycka, pengar, överflöd och total lycka. Det hjälper i förverkligandet av potentialer och alternativ. Det ger en lugn och balans, vilket ökar kreativitet, karriär framgång, välstånd och självständighet.