Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Fleur De Lis tredubbla ProtectiGoddess Good Luck amulett Sodalit Totem pärla sten halsband hänge 9MMY3fAkEh

  • 2826 antal i lager

SEK218

Qty:

Tillverkad av äkta och naturlig Sodalit ädelsten. ädelsten totem storlek: ca 2 inchesSilver Färggravyr. levereras med justerbar sladd: kortaste 15 inches, längsta 24 inches. levereras med söt Organza påse.

Detta halsband har gravyr av mycket speciell Fleur de Lis Triple Protection gudinnan symbol. Denna symbol är graverad på äkta och naturlig Sodalite ädelsten och engagerar befogenheter Stone och Magic symbol. Detta Gemstone ger lycka till befogenheter och gör det också lycka Amulet totem.

Fleur de Lis Triple Protection gudinnan betyder:

Fleur de Lis betyder Flower och Lily. Traditionellt har det använts för att representera franska kungligheter, och i den meningen sägs det betyda perfektion, ljus och liv. I gudinnan dyrkare, hade det mening av Triple Goddess. Militära enheter, inklusive divisioner i USA: s armé, har använt symbolens likhet med en spad för att identifiera strids kraft och styrka.

Denna Lucky Gemstone Halsband är exklusivt gjord av vårt företag. Vi skapade dessa ädel stenar med unika och en av de kind Magic symboler, som kommer att följa dig varje steg på vägen. Gemstone kommer med silver färg Grave ring och gör det mycket speciell smycke. Varje Lucky halsband är också tillverkad av äkta och naturliga individuella Gemstone Crystal och ger lycka, Fortune och skydd befogenheter till sin omedelbara ägare.

Lycka till och skydd befogenheter SODALITE ädelsten:

Sodalite genljuder till ärkeängeln Mikael, ärkeängeln av beskydd, mod, sanning och styrka. Sodalite ger inre frid, så dess fredliga egenskaper kommer att flöda runt omkring dig. Liksom, Sodalite är extra Lucky Stone i allmänhet. Det påstås att lindra rädsla och ge klarhet i sinnet och är en bra sten för Psychic Protection. Sodalite skyddar mot extern negativ energi. Också rensar sinnet för djupare och klokare tänkande, aids logik tillsammans med öppnandet third Eye intuition. Skyddar mot strålning (dator) och negativa krafter. Det har sagts att det längsta avståndet du någonsin kommer att resa är resan från ditt huvud till ditt hjärta. Detta är Sodalites gåva. Det rensar upp mental förvirring och återupprättar inre frid. Sodalite stärker kraften i sinnet över kroppen och överbryggar klyftan mellan dina tankar och dina känslor. Det hjälper också befria oss från gamla beteende mönster som inte längre tjänar oss.