Header Alt Text
Valutor:

coolamulets En dubbel tur lycka och onda ögat skydd hjärta halsband tLsATS0mIO

  • 2174 antal i lager

SEK237

Qty:

Mycket unik och naturlig bit av JewelryComes med naturlig röd Jasper hjärta och facetterade Sky Blue Crystal Quartz ädelsten DonutsSize: fasetterad Sky Blue Crystal Quartz ädelsten: 20mm. Röd jaspis hjärta: 45mmComes med justerbar halsband, kortaste: 17 inches, längsta: 24 inches

Detta hjärta amulett halsband är mycket söt, Special och attraktiva. Den levereras med två äkta och naturlig ädelsten kristaller som Red Japser hjärta ädelsten och himmelsblå facetterade kristall Quartz Donut. På så sätt får du dubbel tur med bra tur och onda ögat befogenheter. Metafysiska egenskaper av Red Jasper står för lycka och tror befogenheter och Crystal Quartz står för skydd mot onda ögat energier och krafter. Samt, Crystal Quartz aktiverar och engagerar andra ädelstenar och kristaller. Denna amulett halsband levereras med justerbar sladd med naturliga Träpärla. Sky Blue Crystal Quartz ädelsten som facetterade Crystal Clear Quart och gör det riktigt attraktiv och mousserande.

LYCKA till och tror befogenheter av RED JASPER ädelsten:

RÖD jaspis är mycket skyddande. Det kan justera alla chakran och balansera Yin Yang energier, det är stabiliserande och healing. Det hjälper att få problem att ljus innan de är ett hot. Röd jaspis försiktigt aktiverar sinnena och skyddar från trolldom. Denna sten hjälper orättvisa situationer och det sägs att hjälpa skydda och rädda från fara. Dessutom Red Jasper är en bra all-around lycka sten och sa för att bringa glädje, lycka och framgång i livet.

RÖD jaspis är ädelsten av viljestyrka. Röd jaspis ger insikt att ditt liv är ett resultat av dina val. Inspirerar dig att göra ditt liv exakt vad du vill genom att göra nya val. Kan ge dig förtroende att flytta fram njuter av resan, inte väntar i förväntan. Röd jaspis kallas en sten av rättvisa. Det används för att förhindra utvikningar när framsteg har gjorts. Legenden säger att Jasper skulle driva bort onda andar och för att skicka negativitet riktade till dig tillbaka till den ursprungliga avsändaren. Magiska lore hävdade att denna sten när sliten kunde göra dig osynlig. Det tros också inspirera intuition, kreativitet och andliga solidaritet.

NATURLIGA och skydd befogenheter CRYSTAL QUARTZ ädelsten:

CRYSTAL KVARTS är en kraftfull sten. Det används för skydd eftersom det kontrar svart magi och skyddar mot onda ögat. Crystal Quartz håller negativa energier bort, avslöja och skydda mot onda försök, att förhindra onda avsikter och arrestera otur. Det är en sten som har befogenhet att agera som en isolator för alla saker. Det kan stoppa negativa vibrationer och upprätthålla positiva vibrationer. Crystal Quartz har kallats den ”universella kristall”, eftersom det kanaler universell energi. Crystal kvarts är en sten av klarhet som skingrar onda ögat magi och rensar bort negativa tankar, som kan komma mot dig. Det kommer att bryta upp negativ energi i miljön. Crystal Quartz är också bra för energigivande andra kristaller och när används i kombination med någon sten det förbättrar att stenarna effekter.