Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett ylande varg Eagles magiska medaljong cirkel rosenkvarts halsband 00pmYMcMC4

  • 2447 antal i lager

SEK199

Qty:

Unik amulett Wolf och Eagles NecklaceGenuine och naturlig Rose Quartz ädelsten i Magic Circle DesignHigh Grade tenn Wolf CharmGemstone cirkeln storlek: 40mm (1 ½ inches) levereras med justerbar halsband, kortaste: 15 inches, längsta: 24 inches

Detta är det mest naturliga sättet att bära smycken och få din egen individuella unika och magiska amulett. Det kommer i äkta och naturliga Rose Quartz ädelsten bit och höggradig tenn Wolf charm. Snabbknappen representerar Howling Wolf och två örnar på varje sida. Denna varg amulett representerar visdom, skydd, mod, Intuition och ädelsten befogenheter står för kärlek attraktion energier och krafter. Denna amulett levereras med justerbar sladd och naturliga träpärla.

Rose Quartz ädelsten i Magic Circle Design och kommer att göra din amulett iögonfallande och kommer att driva bort negativa energier ifrån dig.

VARGEN är Symbol för styrka, viljestyrka, mod, klokhet, skydd, Intuition och livslängd.

EAGLE myt och LEGEND: det finns en gammal legend som örnen ensam bland djuren kan titta in i solen. Infödda nordamerikaner trodde thunderbird, en mytisk super örn, var ansvarig för att skapa åska och blixtnedslag slog sina vingar. Pawnee trodde örnen till vara en symbol för fertilitet eftersom de bygger stora Bon högt upp från marken och tappert skyddar sina ungar. De hedrade örnen med sånger, ramsor och dans. Aztekerna och relaterade stammar etablerade i Dalarna i Mexiko, vördade örnen som en stark symbol, med fjädrar som används av att samhällets elit.

KÄRLEK och lycka befogenheter ROSE QUARTZ ädelsten:

ROSENKVARTS är en kraftfull kärlek sten. Rosenkvarts är associerad med hjärtchakrat som en kristall av kärlek. Det lockar kärlek och hjälper ägaren till det att förbereda känslomässigt för kärlek. Rosenkvarts är den avgörande stenen för öka kärlek. Det stimulerar bodys kärlek centra och kan resultera i fred och trohet i engagerade relationer. Som en av de mest viktiga kristaller för att attrahera kärlek, det känslomässiga underhåll rensa ut emotionella bagage, omvandla negativa känslor, och lugnar heta temperament, som förbereder oss för kärlek. Den höga energin av kvarts ger rosenkvarts egenskapen förbättra kärlek i praktiskt taget alla situationer. Det är i alla en mycket lugnande och Happy sten. Känslomässigt ger rosenkvarts mildhet, förlåtelse, medkänsla, vänlighet och tolerans. Rosenkvarts tar sitt namn från blomman, eftersom den öppnar hjärtat att skönheten inom och runt omkring oss och hjälper oss att attrahera positiv, mild kärlek i våra liv. Ha en fantastisk metafysiska egenskaper, är rosenkvarts som en klok gammal kvinna som vet alla svaren och kan läka med en blott blick. Sann kärlek är i högsta grad uppnås på hjärtchakrat och denna process inleds med rosenkvarts. Rosenkvarts är den mest kraftfulla för att hantera frågor av hjärtat. Den öppnar upp hjärtat för både ge och ta emot kärlek. Det lugnar negativa influenser. Det är ”the stone of gentle love” föra fred och lugn till relationer. Det gör en härlig gåva eftersom det är en stark Symbol för kärlek.