Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett stort Lucky hjärta Donut formade Charm Röd Jasper ädelsten hängande andlig Healing halsband zcSEBHZFFo

  • 1791 antal i lager

SEK190

Qty:

CoolAmulets® Collection. Mycket söt och speciell stor donut formad Lucky Heart charm halsband. made som Heart och har denna Lucky donut form hål används för att hänga den över justerbar halsband. Heart storlek: 45mm. Redo att bära med justerbar bomull vaxad sladd som justerar från 16 upp till 24 inches lång. Comes med gift sort Packaging.

Helt unik och speciell stor lycklig charm donut formad Puffy Heart hänge halsband. Heart är gjord av Natural Red Jasper Gemstone och polerad till perfektion. Detta hjärta är designad som Lucky charm totem och gör det individuella Amulet. Red Jasper står för Good Luck, skydd och kommer Powers.

Hjärta symbol myt och legend:

Heart symbol representerar främst kärlek över hela världen. Magiker och alkemister använde Heart-symbolerna för besvärjelser i frågor som rör kärlek och romantik. De användes också i ritualer med ett mål att stärka relationerna. Hjärtat har länge erkänts i olika kulturer som en symbol för kärlek, välgörenhet, glädje och med känsla. Som en grafisk representation av en inverterad triangel, symboliserar detta ett fartyg där kärleken hälls eller transporteras. Betrakta symboliken en upp och ner triangel. Hjärtat utvecklades från denna första symbol. Historiskt sett växte innebörden av hjärt symbolen från dess användning som en religiös ikon. Forntida egyptierna kallade hjärt symbolen IEB, tro att det var centrum för allt medvetande, livets centrum själv. Det var det enda organ som inte avlägsnas under mumifiering. Bland kristna står det för kärlek, hopp eller förlåtelse, vilket är fallet i det Heliga hjärtat. Generellt sett var hjärtat centrum för tanken, känslor eller själen, centrum för en varelse.

Lycka till och tro befogenheter röda JASPER ädelsten:

RED Jasper är mycket skyddande. Det kan anpassa alla chakran och balansera Yin Yang energier, det är stabiliserande och helande. Det hjälper till att få problem att lysa innan de är ett hot. Röd Jasper aktiverar skonsamt sinnena och skyddar mot troll dom. Denna sten hjälper i orättvisa situationer och det sägs att bistå i skydd och räddning från fara. Dessutom är Red Jasper en stor all-around lycka till sten och sa att hjälpa till att föra Joy, Luck, och framgång i livet.

RED Jasper är Gemstone av Willpower. Red Jasper ger insikt om att ditt liv är ett resultat av dina val. Inspirerar dig att göra ditt liv precis vad du vill genom att göra nya val. Kan ge dig själv förtroende att gå framåt njuter av resan, inte väntar i förväntan. Red Jasper kallas en sten av rättvisa. Det används för att förhindra utvikningar när framsteg har gjorts. Legenden säger att Jasper skulle driva bort onda andar och skicka negativitet riktad mot dig tillbaka till den ursprungliga avsändaren. Magic lore hävdade att denna sten när den bärs kunde göra dig osynlig. Det tros också inspirera till intuition, kreativitet och andlig solidaritet.